Starta hösten med danska flödebollar och filmtips!
Homemade Stockholm
Homemade Stockholm
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gram mandelmassa eller marsipan
  • 2 tsk lakritspulver
  • 3 mm tjock, stansa ut rundlar. Jag använde mig av ett vanligt kryddburkslock, blir lagom stora. Grädda i ugnen på
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 2 msk ljus sirap
  • 2,25 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk malen ingefära
  • 4 cm i diameter
  • 0,6 dl vatten
  • 150 g socker
  • 80 g glukos
  • 1 vaniljstång
  • 100 g äggvita, ca 3 st
  • 2 msk socker till vispning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.