Meddela mig om vidare kommentarer viae-post. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Så idag har vi varit sjuka och just därför var jag extra glad att jag packade nästan allting i helgen
När det kommer till creme fraichen ska den vara full fat - det blir inte alls lika gott med light. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersomvi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Fyllning - Apelsinchokladkräm. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningen ska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Undrar just varför den inte tillverkas mer. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
Ett lättdrucket vin, även om vi stoppade efter ett glas - är det tisdag så är det. Det är nämligen som så här att vi är med i avdelningen "Matinspiration - bloggar" i nya mattidningen Jessicas mat som kom ut idag
som tröst i vintermörkret (som i veckan också fick pris som årets bästa dessertbok) och till min födelsedag (som nu känns som att den var evigheter sen, måste för övrigt lägga ut en bild på det fina halsbandet jag fick
Visserligen behöver man just efter ett träningspass fylla på med kolhydrater på ett eller annat sätt och mängden beror naturligtvis på hur mycket man tränar och vad syftet är
Började vi experimentera lite med matfotograferingen, ingredienserna är faktiskt ibland vackrare att titta på än det färdiga resultatet - hur gott det än smakar
Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen
Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. Det var något film-overkligt över de där bubblorna. Mich kom på att det blivit lite tradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
Hur mycket citronsmak man vill ha på sin sorbet är helt valfritt, vi gillar båda när det är ganska syrligt så vi smakar oss fram tills vi tycker det drar tillräckligt i kinderna
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.