Grillad zucchini -- mums. Maillardreaktionen gör att det blir gyllenbrunt - och jättegott. Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Place the grated zucchini in a fine mesh strainer over a bowl. In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic
Lägg upp squash-halvorna på en plåt med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 175°C i ca 10 minuter. Ställ in i 225°C i cirka 15-20 minuter. 2 stora zucchini
Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Sejfiléer med tomatpesto - och skjuts in i ugnen. 600 g torsk, sej eller annan vit fisk, MSC-märkt. 3-4 msk tomatpesto. 600 g torsk, sej eller annan vit fisk, MSC-märkt. 3-4 msk tomatpesto
Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Har man ingen termometer, ca 20-25 min. 2-3 msk tomatpuré. 2-3 msk olivolja. 1/2-1 påse Taco/Burrito spice mix (tex Buffalo Ranch)Salt + peppar. Sätt crock poten på ”Low” i 8-10 timmar. ca 7-8 timmar i 100°C). 20-25 min Servera med grönsaker och rostad sötpotatis. 2-3 msk tomatpuré. 2-3 msk olivolja. 1/2-1 påse Taco/Burrito spice mix (tex Buffalo Ranch)
Lightly sprinkle one side of zucchini with salt, then flip, and sprinkle with remaining salt. Make sure not to over roast or zucchini will break during rolling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.