W bakar fortfarande en hel del efter recept ur boken Vi bakar och lagar mat. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Innan föreläsningen ska vi ut och äta nåt gott också. Vispa grädden, inte för hårt. Eftersom det ofta (typ alltid) blir tight om tid när jag ska ha tjejträff så bestämde jag mig för en frusen efterrätt
Skrapa ner från kanterna då och då vid behov. Världsenkelst, världsgott. Det här var vad jag åt mellan mitt yogapass och styrketräningspass igår – krämig proteinglass med blåbär och kanel
Dessa har blivit favoriter bland våra gäster och de var ett år vi gjorde monsterpajer istället men då fick vi nästan utskällning eftersom de förväntat sig våra goda piroger
Några dagar skar vi en sallad och köpte något gott tillbehör till. Vi använder ett trangiakök att laga varm mat på och oftast blir det röror av något slag eftersom det är enklast att röra ihop alla ingredienser då man bara kan värma ett kärl åt gången
Vi går omvägar för att köpa muffins och finner oss själva i bilen på jakt efter choklad. –Tänk efter. God mat gör att vi tapparkontrollen över vad vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.