Älgkalvsytterfilé med västerbottentäckt rotfruktsgratäng
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g älgkalvsytterfilé
  • 250 riven västerbottenost
  • 3 potatisar
  • 3 morötter
  • 1/2 kålrot
  • 1/2 rotselleri
  • 3 palsternackor
  • 3 vitlöksklyftor
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 3 dl lingon (gärna frysta)
  • 2 rejäla skvättar god whiskey 6-8 cl
  • 1 dl syltsocker
  • 4 dl kantareller (förvällda) eller ca:8 dl färska
  • Smör att steka i
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.