Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Perfekta blir äggengenom att använda helst smör men ghee eller olivolja går bra till stekningen och genom tillåta långsam tillagning under omrörning
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen
Äggröra. Men inget kommer någonsin slå det bästa - havregrynsgröten. Vaknade av att någon fillur, även kallad lillasyster, kom intågandes med buller och bång och gosedjur till följetåg
Konstigt med tanke på att detta är ett recept på denperfektagulaschen. Den här gulaschen lagade jag för ett tag sedan, men har faktiskt glömt att blogga om den
"Falsk Äggröra". Antioxidanter som E-vitamin, Selen, Lutein & B-karoten som finns i ägg hjälper kroppen att bekämpa de fria syreradikalerna som angriper våra celler
Knäck ägg i en bunke och blanda med grädde och mjölk. Salta och peppra äggsmeten. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, på medelhög värme, lägg i en klick smör och låt smälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.