Perfekt äggröra på croissant
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • croissant
  • 1 rökt skinka
  • 1 tomat i tunna skivor
  • 1 smörgåskrasse
  • 1 ägg
  • 1 smör
  • 1 salt och pepparKnäck äggen direkt i en stekpanna med höga kanter. Lägg i smöret och sätt pannan på hög värme.Rör om med en träsked och se till att få med äggröran från botten av stekpannan.Efter 30 sekunder, ta av stekpannan och fortsätt röra i 10 sekunder till. Gör om samma sak ett par gånger tills du har en perfekt konsistens.Salt och peppra på slutet.Dela croissanterna och fördela skinka, tomat och äggröra på croissanterna. Garnera med smörgåskrasse.Servera med detsamma!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.