Äpplepaj med mandeltosca
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnstemperatur 200 grader ca 12 bitar
  •  
  • Pajdeg
  • 125 g smör, kallt
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 3 äpplen, skalade och kärnfria i klyftor
  •  
  • Tosca
  • 100 g smör, smält
  • 100 g flagad eller hackad mandel
  • 1 dl strösocker
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.