12 dl
vattenTärna tomater och äpplen i små bitar, låt dra med sockret och saften från en citron.
1 Dela
vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg i både frön och resten av vaniljstången. Låt blandningen stå i kylskåp i två dagar.
1 Tillsätt
2 dl vatten och koka blandningen till fastare konsistens. Häll upp marmeladen på rengjorda, helst varma, glasburkar. Skruva på locken, låt svalna och förvara i kylskåp.
11 st vaniljstång. 11 kg plommon 1 kg äpple 3 dl vatten 1 st vaniljstång 1 kg syltsocker Det här behövs. 1Lägg frukten i en gryta med vatten och uppsnittad vaniljstång. 1Ta upp vaniljstången och rör i syltsockret
Mina nyttigare mellanmålskakor med blåbär och kanel () jag gjorde för flera veckor sedan blev så himla lyckade att jag i måndags beslöt mig för att göra mer men med smaken hallon och vanilj
Mjukt och vårdande Läppbalsam med en mild doft av Vanilj. Jag sparar alltid glasburkar som jag lägger i en låda i väntan på att fyllas med Salva, Hudkräm eller Läppbalsam
Servera med en skiva nyttigt bröd – t ex mitt glutenfria som du hittar HÄR. Jag har satt ihop en nyttig vecka med nyttiga recept som jag själv tänkte köra i nästa vecka
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Apropå Jenny, jag bakade en kaka till Tonys kalas som jag hämtat inspirationen ifrån hennes Vaniljhjärtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.