Idag åt vi en riktigt smarrig paj, ett resultat av en djupdykning i kyl och frys. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, blanda ner ägg vatten och smöret i bitar och arbeta snabbt ihop till en smidig deg
Fräs ¾ av löken mjuk i en stekpanna med smör i stekpanna och lägg i pajskalet. Blanda mjöl och smöret i bitar till en smulig massa, gärna i en matberedare
Lägg i pajskaletoch garnera med kräftstjärtar, avokado, rom, dill och citron. Låt pajskalet kallna. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa, gärna i matberedare
Lägg den i pajskaletoch strö över smulad fetaost. Blanda smör och mjöl till en smulig massa. Dela och skiva tomaterna och lägg i pajskalet tillsammans med oliver
) Den här ugnspannkakan är väldigt lik en vanlig mjöl-ugnspannkaka till konsistens och proportionerna mellan de olika ingredienserna, och den innehåller inte en massa ost som LCHF-ugnspannkakor ofta annars brukar göra
Den är inte jättevanlig i grönsaksdiskarna, men kommer mer och mer och framför allt såhär runt jul. Men inte ska du köpa helt fullgod mat som du sen bara slänger efter att den legat jämte skinkan och sett snygg ut en stund