Sesampanerad lax med vitlöksfräst pak choi. Författare. Åse. Portioner. 1. Ingredienser. 2 st pak choi. 1 laxfilé. salt, peppar, sesamfrön annars kryddan jag rekommenderar
Ingredienser Portioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 500 g färsk lax utan skinn Inkokningslag 1 gul lök 1 citron 6 dl vatten 2 dl vitvinsvinäger 20 vitpepparkorn 1 kruka dill 1 lagerblad 1 msk salt Till servering potatis inlagd gurka dillmajonnäs Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
1. Koka upp samtliga ingredienser till lagen och låt sjuda 5 minuter. 2. Lägg i fisken (lagen ska just täcka fisken) och låt sjuda försiktigt tills innertemperaturen är 55˚C
I går kväll irrade jag återigen runt i en butik i södra Stockholm men något vilt i blicken. Jag säger det nu, så har jag sagt det - till hösten, när båda jag och min man arbetar, måste vi ha mer framförhållning gällande veckans middagar
Skölj fiskarna i kallt vatten och torka. Skåra dem på 3 ställen på varje sida med vass kniv. Krydda fisken inuti och i skårorna med olivolja, fänkålsfrö, salt och peppar
8 Juni 2016. Fisk och Skaldjur. Lchf Grillad Laxsida. Nu är det sommar, sol, bad och grilltider. Grillade två laxsidor på grillen, täckta med en massa dill och chiliflakes
Gokväll. Hoppas ni alla haft en fin helg. Här på Öland har vi verkligen haft riktigt toppenväder med strålande sol och lite mer ljumma vindar än tidigare