Rödspättarullader i vitvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-5 msk smör
  • 1 liten gul lök
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1,5 msk vetemjöl
  • 7-8 dl vispgrädde
  • 0,5-1 tsk salt
  • 0,25 krm cayennepeppar
  • 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora
  • 500 g oskalade räkor
  • 8 sparrisar
  • 1 citron
  • 50 g färsk spenat
  • 2 msk smör
  • salt
  • ev. parmesanost, till garnering
  • Vitvinssås3-5 msk smör 1 liten gul lök 3 dl torrt vitt vin 2 fiskbuljongtärningar 1,5 msk vetemjöl 7-8 dl vispgrädde 0,5-1 tsk salt 0,25 krm cayennepeppar 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora 500 g oskalade räkor 8 sparrisar 1 citron 50 g färsk spenat 2 msk smör salt ev. parmesanost, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.