Torskrygg med ägg, räkor och dillmajonnäs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskrygg, färsk
  • 4 ägg
  • 300 g skalade, färska räkor
  • 4 klyftor citron
  • dillvippor och körvel till garnering
  • olivolja
  • salt, peppar
  • 1 knippe dill
  • 50 g babyspenat
  • 4 dl matolja
  • 2-3 dl dillolja (se ovan)
  • 2 äggulor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 600 g torskrygg, färsk 4 ägg 300 g skalade, färska räkor 4 klyftor citron dillvippor och körvel till garnering olivolja salt, peppar
  • Dillolja1 knippe dill 50 g babyspenat 4 dl matolja
  • Dillmajonnäsca 2-3 dl dillolja (se ovan) 2 äggulor 1 msk vitvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.