Dagens grill bestod av en ostspäckad fläskfilé, bakpotatis, korv, paprika, tomat och halloumi. Visserligen är det här en väldigt enkel grill, vem som helst kan lyckas – allt du behöver är lite tålamod och bra råvaror
Grilla sedan till den är genomlagad. 1. Skär köttet rakt igenom men låt det sitta ihop i ena änden. Fäll ut som en fjäril och banka försiktigt med en köttklubba så det blir bredare och jämntjockt
8 st Grillpinnar. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Spett. Lägg färsen i en bunke. Skala och riv vitlök och finhacka persilja (finhacka även persilja till dressingen)
Grillad i grillpanna med salt och svartpeppar. Grilla inte för länge, blir lätt torr. Svampsås. Charlottenlök, vitlök, köttbuljong, torkad Karl-Johan svamp, vitvin, svartpeppar, timjan, soya
Grillad fläskfilé med confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Maggie gillar precis som jag att äta och laga god mat och hon tyckte att jag borde ha ett recept på grillade fläskfilé
Servera dem med potatis, grillade tomater, sparris och crème fraiche. Grilla sparris och tomater ca 5 min runt om. Grilla biffarna ca 2 min på varje sida
Flankstek är bland det godaste köttet som finns att grilla. Gör några snitt, tvärs emot fibrerna i flanksteken (annars kan den krulla sig när du grillar den)
Pensla köttet med olivolja och grilla precis till servering. Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar i mitten av ugnen ca 30 minuter
Grillade kyckling i det fina vädret. Salta och peppra kycklingfiléerna och lägg dem på grillen. Pensla med glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt
Idag komponerade jag ihop en jättegod kyckling med mango chutney. Hade ris, wokad broccoli och apelsinsås till, tror dock att nån slags yougurtsås hade varit ännu godare
Här har den bara susat förbi i rasande fart och kanske inte så mycket sommarvärme förrän nu i augusti men mysiga grillkvällar har det varit gott om ändå