Per Morbergs honungsglaserade revbensspjäll
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg tjocka revbensspjäll
  • 100 g rårörsocker
  • 0,75 dl äppelcidervinäger
  • 2-3 msk flytande honung
  • 4 klyftor vitlök, krossade
  • 4 msk tamarisoja
  • 1 msk salt
  • 2 tsk tabasco
  • 4 cm skalad och riven färsk ingefära
  • 4 msk fransk senap
  • 1 apelsin, saft
  • 1,5 kg tjocka revbensspjäll
  • Marinad 100 g rårörsocker 0,75 dl äppelcidervinäger 2-3 msk flytande honung 4 klyftor vitlök, krossade 4 msk tamarisoja 1 msk salt 2 tsk tabasco 4 cm skalad och riven färsk ingefära 4 msk fransk senap 1 apelsin, saft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.