Du behöver24 skivor vitt bröd ( t. ex. Skogaholms originalrost))4 hårdkokta äggmajonnäs1 tub veg. örtpastejgrädde 36%mjukost1 burk konserverade mandarinklyftorTill garneringmajonnäshonungsmelon1 avokado1 kiwivindruvorsalladcocktailtomaterphysalisGör så härSkär bort kanterna från brödskivorna
Vegetariskt Julbord 45 min +. *** I annonssamarbete med Anamma ***. Hej. Glad första advent. Det här året har gått väldigt fort, nu är det bara några få veckor kvar till jul och till nyår och några veckors väldigt välförtjänt semester
Blanda den med vita bönor för ett matigare alternativ, toppen för ett vegetariskt julbord. Varje år bjuds det på fler och fler vegetariska och veganska julbord runt om i Sverige
. Hej fredag. Här kommer en burgare med Portabellosvamp istället för kött. För er som inte har testat denna matiga, goda svamp ännu har mycket gott kvar att upptäcka
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Skala löken och skiva den. Strimla squashen, skär haloumin i tärningar och dela tomaterna
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
samlingsinlägg. mina vegetariska biffar. När jag skulle kolla upp något gammalt blogginlägg häromdagen började jag en googling på "polichinelle" och fick då direkt upp förslagen "polichinelle sushi" och "polichinelle biffar"