Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
1Slå på vatten med buljongtärning, mjölk eller buljong. 1Mixa med stavmixer eller mosa broccolin lite med ex. 1Smaka av broccolisoppan med salt, vitpeppar, citronsaft eller vitvinsvinäger samt en nypa socker
Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Ingredienser Portioner. 4 2 fintärnade potatisar 1 dm purjolök 250 g broccoli (spara ev en bukett till dekorering) ca 7 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 250 g baconmjukost svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Brukar ha blandad tur med mina vegetariska biffar men denna gången blev det full pott
Lägg till sist i dillen och kräftstjärtarna och smaka av med salt och peppar. När vi var på kräftskiva hos min syster så bjöds de på en kräftsoppa som ett av tillbehören till kräftorna
Kommentarer
tuula.norrgard
Trött på alla recept med MiFU!
Logga in eller Registrera för att kommentera.