En vegetarisk gratäng med massor med smak hittar ni här. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Det har har varit världens hype om sötpotatis ett tag nu och jag själv älskar dom men har fastnat lite i pommes spåret och fick lov att utvidga mina vyer under veckan
Sötpotatis är lite av en bortglömd rotsak men det kan vara riktigt gott, speciellt som i det här receptet där jag ökat på sötman med honung och sedan balanserat det med balsamvinäger och rostade pinjekärnor
BÄSTA VEGETARISKA. AUBERGINEHALVOR MED KESO. 4 oktober 2014, 13. 11Jag har fått en förfrågan om att lägga upp lite vegetariska recept ibland också och jag tänkte direkt på den här aubergine-rätten som min mamma brukar göra ibland när vi äter vegetariskt hemhemma
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Konstigt det här med vissa maträtter som man tycker mycket om men man glömmer bort att laga. Eller så är det på det viset att man har så många favoriträtter att man inte hinner laga alla och så vill man ju testa nya också
Sista renoveringsveckan börjar nu. Men denna vecka blir det mer möbelihopsättande än renovering. Igår var vi nämligen på IKEA och handlade en väldans massa möbler