Lägg med skarven nedåt i en ugnsform. Servera med sallad, extra tacosås och ev. Enchiladas medkeso, 8 st (4-6 pers). 8 mediumstora tortillabröd. 500 g keso. 8 mediumstora tortillabröd. 500 g keso
Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
I min hög med sparade recept, har jag hittat det här receptet på vegetarisk lasagne. Det fanns med i en tidning som hette Gott & grönt, som gavs ut för hundra år sedan
Här kommer en snabblagad och fruktansvärt mumsig lasagne som med fördel serveras inte alltför varm. Varva lasagneplattor, keso, tomatröra, löken, solrosfrön och ost
Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding. Normalt lagar vi fyra portioner och så tar jag med mig två matlådor till jobbet
Servera med en god blandad sallad och gärna en kikärtssallad. Fina smaker från spenat, zucchini, tomat och chili och snabblagad om man väljer färska lasagneplattor och har tomatsåsen klar (från frysen eller från butiken), Lasagnen innehåller keso istället för bechamelsås och keson ger en fin textur till rätten
Blanda medkeso och pesto. Jag jobbade som vanligt i går (halvdagar är inget vi kär med på vårt jobb) och på kvällen gick vi till Härlanda tjärn där det var lite firande
Avsluta med ett lager lasagneplattor. Hetta upp en kastrull med 1 msk olja och fräs löken utan att den tar färg. Sila av vattnet från den tinade spenaten och blanda med 2/3 av den rivna osten och 250 gram keso. Krydda med 1 tsk salt och 3 krm svartpeppar. Häll över 2½ dl mjölk och toppa med resten av den rivna osten. 250 gram keso naturell
Favoriträtten har blivit en superenkel pastarätt med spenat och champinjoner. Starta stekningen med torr panna och tillsätt en klick smör när svamparna börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.