När sidfläsket börjar bli klart sätt på pastavattnet som ska vara rikligt saltat. Sätt ugnen på 80° och lägg sidfläsket i en ugnsform med svålen uppåt, skär skåror i ett rutmönster, lägg morötterna och löken runt om med en näve med timjan, ställ in formen som ska stå i minst 9 timmar. När sidfläsket stått i ugnen i ca 7,5 timme häll all grädde runt om köttet och låt det sedan stå i ugnen igen. Skiva sidfläsket och servera det med pastan som toppas med parmesan och svart peppar 2 st bitar rimmat sidfläsk a´500 gr
Inte så värst otippat skulle väl jag säga då rödkål är Marcos bästa grönsak och sidfläsk (pancetta) är bra att ha till allt, man ska alltid ha en bit i frysen enligt Marco
Kaffemarinerat sidfläsk. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål
Denna gången var det Mao Zedungs Rödkokta sidfläsk som fångade mitt intresse. I det senaste programmet jag såg lagades det bland annat Mao Zedongs Rödkokta sidfläsk
Häpp, fredagen här och vad passar väl bättre då än att bli lite på kanelen. Och nej, vi skall icke uppmuntra er till galen dryckenskap och allt som hör sånt till - den tiden har vi sedan länge passerat - vi ska däremot uppmuntra er till att krydda er mat med kanel
600 g rimmat sidfläsk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rimmat sidfläsk 2 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 gula lökar 2 äpplen 1 krm svartpeppar Sås
Vi hoppas att ni inte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blir grillat sidfläsk med en frisk sallad med lite hetta i dressingen som tillbehör