Snittasidfläsket och fyll med smeten. Mortla rosmarin, svartpeppar och vitlöktill en smet. 400 g rökt sidfläsk. 1 kvist färsk rosmarin ( bladen). 2 vitlöksklyftor. Lägg på oljad form iugnen med svålen nedåt på 200 grader i 50-60 minuter. 400 g rökt sidfläsk. 1 kvist färsk rosmarin. 2 vitlöksklyftor. 50-60 minuter
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Min senaste sensation är långbakat sidfläsk som bara smälter i munnen. Min mat innehåller nästan alltidväldigt få ingridienser - men jag älskar verkligen mat som får den tid den behöver
Lägg sidfläsketi en långpanna eller ugnssäker form. Blanda alla ingrediensertill såsen. Pensla på såsen eller lägg fläsket imarinaden och blanda ihopinnan du lägger upp skivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.