En av mina favoritkokböcker är "Under valnötsträdet" med Anna Bergenström. Just i denna boken hittade jag en supergod curry med inspiration ifrån Indien
Första dagen på sportlovet och tid till att långsamt bräsera lammlägg. Jag gjorde en torr kryddblandning med indiska smaker som jag kryddade lammet med och serverade med rostad blomkål samt indisk yoghurtsallad
En äkta Indisk lammcurry som smakar helt fantastiskt. Du gör curryn själv med en härlig blandning av massa kryddor, det kommer dofta ljuvligt i hela hemmet när grytan puttrar
Lamm. Mmmm, jag älskar lamm och undrar varje gång jag äter det varför jag inte äter det oftare. -) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet
Indiskt. 8 Maj 2016. Indisk kyld rispudding med saffran - Kesar ki phirni. Är varmt som tusan i Stockholm nu, så varför inte göra en kyld rispudding att svalka sig med
Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 5 min. Rör i salt, garam masala, vitlök och färsen. Arbeta färsen smidig och forma till stora, ovala köttbullar
Alltså, hur många måltider med gul färg kan två matglada personer få i sej på kort tid egentligen. Musslor, kycklinggryta, kikärtssoppa, lax och smoothie är bara några av alla de solgula varianterna som vi satt i oss den senaste tiden, och som om dom inte räckte så dyker här upp ytterligare en idag