Fräs pepparn i smöret på medelhög värme. Tillsätt grädde, creme fraiche, buljongtärning och tomatpuré. Låt såsen sjuda 8-10 minuter tills den tjocknat lite
Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Finns många goda såser man kan äta till stekt fisk, men den här brukar jag oftast göra. Tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg på ett tips på kall sås till fisk, sjukt enkelt och väldigt god
Löksås till pannbiff inte till stekt fläsk3 gula lökar1 köttbuljongtärning4 dl vattenMaizenamjölsalt och peppar1 nypa sockersmör till stekningSkiva löken och stek den i smöret tills den får färg strö då på lite socker
Recept. mikaelasanna. sön, 2013-08-11 13. 41. 10min. (0). Blanda creme fraiche och majonnäs. Pressa sedan ner vitlöksklyftan, rör runt och smaka av med salt och vitpeppar
I veckan gjorde jag en kantarellsås som verkligen blev kanongod och som jag som sagt svängde ihop på en vardagkväll (så ni förstår hur lätt och snabb den är)