Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butikenigen
Tillsätt mjölken och sjud tills blandningen tjocknar. 12,5 dl cheddarost 8riven). 12 msk vetemjölHäll ostkrokarna i en påse och krossa dem. 1Värm mjölken i en kastrull. 1Smält smöret i en annan kastrull och vispa ner mjölet, lite i taget. 1Häll i den rivna cheddarosten och låt den smälta
Blanda ner i crème fraichen. Riv vitlöken och blanda ihop. 5-6 soltorkade tomater i olja eller vatten. 11 liten burk crème fraiche, turkisk yoghurt eller laktosfritt. 15-6 soltorkade tomater i olja eller vatten 1 liten burk crème fraiche, turkisk yoghurt eller laktosfritt 1-2 vitlöksklyftor 1-2 msk sweet chillisåsHacka tomaterna med hjälpav en stavmixer
Blanda yoghurten med övriga ingredienser. Krama vätskan ur gurkan och blanda ner den. Strö salt över slanggurkan och lägg den i en sil att droppa av ungefär 30 minuter. 1 tsk malen spiskummin
Vi hoppas att ni fått sova ut litedenna morgon, säkert är det extra behövligt med tanke på att man plötsligt måste stiga upp tidigt igen efter lata semestermorgnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.