Ädelostkräm. 25 Maj 2016. Kyckling,. Sås. Lchf Ädelostkräm till Ugnsstekta Kycklingben. Det blev sallad med vattenmelon och fetaost idag, men inte som huvudingrediens
Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen
Pepparkaka med ädelostkräm. Kombinationen ädelost och pepparkaka hör verkligen ihop tycker jag. Jag antar att antingen tycker man om det eller så gör man det inte
Plötsligt händer det. Vi lagar en ny maträtt. Jag erkänner att det var ett tag sedan vi provade något nytt, men för den som är sugen på något gott kan jag alltid rekommendera min kategori Vardagsmat
Ädelostkräm. Ädelostkräm50 g Kvibille ädelost eller annan grönmögelost. 2 portioner1½ dl förvällda trattkantareller eller blötlagda torkade trattkantareller
Varje år då vi anordnar glöggfest så försöker jag hitta något roligt och nytt recept och i år blev det detta men jag har inte följt receptet utan vi gjorde på vårt sätt
Godkväll. Hoppas allt är väl med sig. Just nu har jag lite mer att stå i än vad jag egentligen hinner. Full fart på jobbet, julförberedelser till bloggen vilket också för med sig julförberedelser här hemma
Jag försöker alltid utöka min receptsamling på alla plan. Ibland får man hem gäster som är vegitarianer och då gäller det att ha lite trevliga recept på lager
Ädelostkräm. I Växjö visade sig solen från sin bästa sida igår. Innan solen gick ner bakom hustaken placerade vi oss på picknickfilten ute på innergården med ljummen jordgubbspaj och vaniljglass
Sätt ugnen på 200°. Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Krydda runt om. Lägg köttet i en ugnsfast form och stek till 58º för mycket rosa eller 62º för ljusrosa kött
Jodå, jag vet att det är måndag men efter att ha sett den ena deppiga uppdateringen på Facebook efter den andra (hösten har verkligen invaderat hela Sverige nu) så tyckte jag att det var på sin plats med mat som liksom klappar dig på axeln och säger ”Det är rätt okej med höst ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.