Dela tomaterna. 1125 g körsbärstomater. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g broccoli 125 g körsbärstomater 3 ägg 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 4 dl Kvibille® cheddar riven ½ msk hackad färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 morot 100 g vitkål 1 paprika 1 surdegsbaguetteSätt ugnen på 175°. 1Fördela broccolin och tomaterna i formen
Samt ugnsbakade tomathalvor och lättkokta vaxbönor. Pasta med Tomat/Baconsås. Ost. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en god och enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen