Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis bjöd ICA på under sin julfrukost i september. Den var så världsgod att jag bara måste dela med mig till er inför adventstider
Jag försteker dock mina kycklingfiléer, eftersom jag gillar stekytan. Du vet den där rätten där man kör in rå lövbiff eller råa fläskkotletter i ugnen med en sås gjord smaksatt med kinesisk soya och sambal oelek
Ingredienser Portioner. 4 900 g mjölig potatis 550 g falukorv 1 zucchini 2 tomater 1 rödlök 1 vitlöksklyfta salt och peppar 1 msk oregano 1 1/2 dl riven ost 2 dl mjölk Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag. Kycklingsås. Koka upp crème fraiche, redning och mjölk under omrörning