medans det gör det. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. Blanda 2 dl grädde med 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar. häll såsen över grönsakerna o in i ugnen i 10 min i 200 grader, ta ut o lägg i laxen. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i. 2 dl grädde med. 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar
Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga med och blomma ut
Lägg laxfjärilarna i en ugnssäker form. Smaka av med salt och peppar. Servera med romsåsen och till exempel kokt potatis, sallad med paprika och skivad lime
Lägg i räkorna och smaksätt med apelsinskal, vitlök och timjan. Servera grytan med potatis och bröd. 400 g räkor med skal. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g räkor med skal 400 g sejfilé 1 purjolök 1 stor fänkål Arla® Svenskt Smör 2½ dl hönsbuljong 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat rivet skal av ½ apelsin 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk timjan 1 kg potatis 1 baguette, gärna vitlöksbaguette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.