Ingredienser Portioner. 4 2 förp tonfisk i vatten (à 185 g) 2 dl matyoghurt 2 msk sweet chilisås salt och peppar 1/4 isbergssalladshuvud 2 tomater 4 hamburgerbröd Till servering stavar av grönsaker t ex
Värm ugnen till 225 grader. Kläm sönder den kokta potatisen och lägg i en ugnsfast form. Riv 1 av vitlöksklyftorna, strimla purjolöken fint och blanda runt med potatisen tillsammans med olivolja, avrunna kikärtor samt salt och peppar
Hej måndag och ny vecka. Tänkte starta bloggveckan med att tipsa om dessa goda tonfiskbiffar som jag tycker passar perfekt i vardagen då de är både enkla och snabba att laga
Tonfisk är himla smidig vardagsmat. Billigt och lätt att veva ihop något gott av. Det finns uppsjöar av goda kalla och varma röror som du kan servera till pasta, i en baguett eller till en sallad
Jag gjorde den här bakade gröten till frukost igår och tänkte först strunta i att lägga upp den i och med att jag gjort så många recept på frukostar på bloggen
Om förra helgen gick i tacosen tecken så gick denna helg i hamburgarnas tecken. ) I lördags fick jag användning för tonfiskstekarna jag köpte på Picard och det blev en tonfiskburgare med avokado & wasabidressing på Fazers aktiv råg-bröd, perfekt efter-träningsmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.