Skala och tärna päronen grovt. Lägg päronen i pajformen och strö över rårörsocker och ingefärspulver. Strö över päronen efter att de har varit i ugnen och blivit lite mjuka
Tårtan kan också garneras med andra bär eller skivade bananer och kiwi. Skålla, skala och mal mandeln. Vispa ägg och socker poröst, tillsätt mandeln, margarin och vetemjöl
Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en skål. Tillsätt ägget och arbeta ihop degen. Lägg äppelskivorna i botten på pajen, Vispa ihop Mildafraiche, ägg, socker och finrivet citronskal (Obs
Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt vit choklad smeten, vaniljsocker och därefter mjöl. Pressa hallonen genom en sil (tills bara fröna är kvar i silen) och rör i sockret
Men om det nu är det du vill göra så behöver du mandelmassa, eller marsipan om du föredrar det (som förmodligen är sötare än mandelmassan men du sliper glukossirapen iaf och ev andra ingredienser som äggvita och aprikoser), att riva grovt och blanda med inkråmet som du gröpt ur bullarna, efter du skurit av det berömda semlelocket