Rabarbersmulpaj
Milda.se
Milda.se

Rabarbersmulpaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Milda mat & bakmargarin
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 2 1/2 dl havregryn
  • 1/2 dl socker
  • 500 g rabarber
  • skivad
  • 2 dl socker
  • 2 msk Maizena
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 frp Milda vaniljvisp

Beskrivning

    Sätt ugnen på 180 grader.

    Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg.

    Blanda rabarber med socker, vaniljsocker och Maizena. Fyll i en smord pajform.

    Strössla över smuldegen och grädda gyllene ca 20 minuter. Servera med vispad Milda vanilj.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.