Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismosmed gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Oj, vilken häftig smak det blev med smält brie i moset
Servera till potatismos. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger. Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken
lite matfett till att smöra formen med. Jag läser ganska många amerikanska matbloggar och har märkt att gratinerat potatismos verkar vara ett ganska vanligt tillbehör där borta
Mosa den, gärna med el-visp. Rör i äggulorna och smaka av med salt och peppar. Fördela potatismoset i 4 smorda eldfasta formar och gratinera moset mitt i ugnen tills det har fått lite färg
Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten. Smaka av med salt och peppar. Ta ut fisken ur ugnen och toppa med räkor och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.