Ta bort skinnet och lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
För att tallriken ska nå riktiga höjder så tycker jag att grönsakerna ska vara ekologiska, torsken vara av fin kvalité och stuvningen ska självklart innehålla vispgrädde
Under tiden kakan gräddas. Ett krispigt grönt täcke med klorofyll från anisisopen och en len smörkräm som ripplades över bakverket strax innan servering
Tillsätt mjölken lite i taket under vispning så att såsen blir slät. Torsk med fluffigt örttäcke, ca 4 portioner400 g torsksaltnymalen svartpepparsmör till formenÖrttäcke. Torsk med fluffigt örttäcke, ca 4 portioner. 400 g torsksaltnymalen svartpepparsmör till formen
Smöra en ugnsfast form och lägg i torskfiléerna. Sätt ugnen på 225°. Bred över crème fraiche. Blanda de finhackade örterna med ströbröd, citronskal, salt och peppar
Tillsätt oljan i en fin stråle under mixningens gång. Sjud kalkonfilén under lock i en kastrull med vatten och fond tills kycklingen är genomkokt, ca 20 minuter
4 personer500 gr torsk, just idag blev det msc märk torskrygg från frysdisken3 dl medelhavsyoghurt2 msk vetemjöl1 dl hackad persilja och gräslök blandatriven pepparrot (efter tycke och smak samt beroende på hur stark den är)1 stor citronklyftasalt och pepparLägg upp torsken i en ugnsfast form, salta och pressa över citronen. 500 gr torsk, just idag blev det msc märk torskrygg från frysdisken
Torskunder kaviar-täcke. Lägg torsken alt. Perfekt måndagsmat, när lusten att stå i köket, inte tycks infinna sig TorskunderkaviartäckeTorskfilé eller sejfiléVispgräddeKaviarDillSalt och pepparGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.