1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och skiva potatis och lök i tunna skivor. Om du använder matberedare så ta den tunnaste skivan, ca 2 mm tjocka skivor
Sluta skala mot mitten och lämna det innersta att använda till andra rätter. Den här rätten blev för många en solklar vardagsfavorit under tidigare omgångar av onlineprogrammet 10 DAGAR RAW CLEANSE
Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Det känns väldigt kul att första receptet här på bloggen 2017 blir ett vegetariskt recept. Jag vill verkligen bli bättre på att laga vegetariskt under året som kommer
Zucchinipasta är så enkelt att göra och blir ett väldigt bra substitut till vanlig pasta. Man kan t. ex. köpa en Veggie Twister för att få till en spaghettiliknande form, men det går också att använda en osthyvel till att hyvla skivor som man sedan skär så att det blir avlånga strimlor