Shakshuka!
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Recept ur Jerusalem.
  • Tid: 30 min 4 port 2 msk olivolja
  • 2 msk pilpelchuma eller harissa
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 stora röda paprikor, tärnade (300 g)
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 tsk spiskummin
  • 800 g ekologiska konserverade hela tomater
  • 8 ägg från frigående höns
  • 1 ½ dl labneh eller turkisk yoghurt
  • salt
  • färsk koriander
  • Vitlöksfräst spenat
  • 100 g färsk ekologisk spenat
  • 4 vitlöksklyftor olivolja
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.