Nu när zucchinin (äntligen) är slut för det här året ser jag fram emot att börja använda andra grönsaker och rotfrukter i maten, för den senaste tiden har det känts som att vi inte har ätit mycket annat än zucchini (och rödbetor)
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Eftersom röd pesto innehåller ca 1/3 soltorkad tomat så är det såklart rätt liberal LCHF. Röd pesto 5-6 port. Röd pesto 5-6 port 50 g pinjenötter
Ingredienser Portioner. ca 2 dl 1/2 dl nötter eller frön (t ex mandlar, valnötter, pinjenötter, solroskärnor eller pumpakärnor) 100 g soltorkade tomater 1/2 dl riven parmesanost 1 riven vitlöksklyfta 3/4 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.