Hej På Er. Sitter egentligen och skriver på en hemtenta men tänkte att jag lite snabbt skulle kika in här och ge er receptet på dagens smaskiga lunch, för mat måste man ju ha i magen för att hjärnan ska fungera
Planen för min del under resten av året är som jag nämnde i mitt inlägg i söndags kväll att äta mer av vår artegna kost, så det här inlägget vill jag förtydliga innehåller en rätt jag lagade i förra veckan innan jag med det bestämdaste bestämde mig för att strikt hålla mig till mera grönt och mindre kött
Strimla lövbiffen och stek den hastigt i 1 msk smör i stekpanna. Ta upp ur stekpannan. Rensa kantarellerna och fräs dem i stekpanna tills vätskan kokat in
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatisk fläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, ni hittar den här) och inte alls de italienska köttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Trä upp köttet på spett. 1 250 g cocktailtomater Så här gör du Putsa och skär köttet i cirka 2 x 2 centimeter stora bitar. Vänd ner köttet och låt marinera minst 2 timmar