Det har öppnat ett ställe som serverar baobuns nära min kompis här i Milano. Och sedan hon berättade det för mig, har jag inte kunnat släppa tanken på att göra just baobuns - eller steamed buns/ångade bröd - själv
Det här är vad jag lever på denna vecka. Originalreceptet kommer härifrån. Jag har dock gjort lite modifikationer anpassat efter vad jag hade hemma samt smakpreferenser
Min vegojul är inte komplett utan den här salladen. Älskar kombinationen av saftig och saffransdoftande bulgur med friska granatäppelkärnor, saltsyrlig feta och mild avokado
De regniga och kyliga dagar som varit nu kräver sina värmande grytor. Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet på en gryta som vi snodde ihop häromdagen
De här biffarna innehåller bland annat quinoa. Quinoa är ett livsmedel som jag tidigare haft lite svårt för på grund av att det ibland kan ha en något besk/bitter eftersmak
Vad är nyttig mat för er. Efter jul och nyår är det många som vill få en fräsch start på det nya året. För vissa kanske det innebär personliga mål som att börja planera mer, ta hand mer om sig själv eller kanske bara något enkelt som att bli bättre på att höra av sig till en vän
Även om det alltid är varmt i Singapore får jag sug efter värmande grytor. Kanske min kropp lever i vintertid och vill ta del av kylan som upplevs i Norden som bäst