Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadensgröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Jo,nu är det äntligen min tur att vara bloggvärd för månadensgröna. e var månad presenteras en råvara som är i säsong genom att månadens bloggvärd delar med sig av ett recept som den har skapat kring råvaran
Det har blivit mycket godsaker sista tiden och byxorna spänner så nu varvar jag ned med lite snällare rätter vilket passar perfekt när Julia är vår januarivärd för månadensgröna och har temat billig vardagsmat
Fyllningen i den här rätten går förresten att byta ut till valfri vego-bolognese så länge den inte innehåller allt för mycket vätska – förutsatt att du ej är sugen på en vattnig paj
Citron omman vill. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Därför är det också temat för Månadensgröna, som jag är värd för nu i juni. Jag förutspår att potatispizza kommer att bli den stora sommarplågan i matväg här hemma
Citron omman vill. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.