Hacka champinjoner, lök, vitlök och persilja. Hetta upp en torr stekpanna (tillsätt ingen olja eller smör), fräs champinjonerna på hög värme i ca 2 min
Skölj och skär tomater i halvor och tillsätt dem. Tillsätt tomatpurén och fräs 30 sekunder till. 1 msk tomatpuré. 3 cocktailtomater eller plommontomater
Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör går den alltid hem, dessutom är den lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnen under den timme det tar innan det hela är klart
Strö över ost, delade cocktailtomater och jalapênos. Häll på tomatsalsa och låt koka ihop ca 2 min. 1 burk medelstark tomatsalsa. 250 g cocktailtomater. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rödlök 500 g köttfärs 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 påse taco kryddmix 1 burk medelstark tomatsalsa 2 dl Arla Köket® crème fraiche 3 dl Kvibille® cheddar riven 250 g cocktailtomater ½ dl skivad inlagd jalapeno 1 dl nachochips 1 kruka grovhackad färsk koriander Picklad rödlök