Fyll paprikornamed röran och lägg en skiva Kvibilleost ovanpå varje paprika som ett lock. Skär under tiden av locket på paprikorna och ställ dem i en ugnssäker form
Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar. Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund
Köttfärs är en färskvara med relativt begränsad hållbarhet. Låt ströbrödet svälla i vätskan en stund och späd därefter färsen med ströbrödsblandningen, litet i sänder, till en smidig och jämn färs
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Hacka mozzarella och fördela över de fyllda auberginehalvorna. Stek köttfärsen i smör tills den blivit genomstekt och lägg sedan tillbaka lök- och champinjonhacket som stektes tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.