Som jag skrev i förra inlägget, så har Ella redan tröttnat på grillmat. Tror kanske inte det är riktigt så illa, utan mer hennes innersta önskan att få äta asiatisk mat varje dag
Framåt hösten brukar jag ofta laga fläskfilépannor med rustika smaker och gärna med nån sort svamp. Det här receptet blev extra gott så jag delar med mig så ni kan prova själva
Jag älskar asiatiskt och vi tillagar det ofta här hemma. Några stående favoriter är biff med bambuskott, friterad kyckling i sötsursås och tikka masala
Här bjuder jag på en mycket god och snabblagad mat att fixa fram – vardag som helg. Vi bjöds på denna hos ett par vänner första gången och den var mycket god så den har blivit en av de tacovarianter som vi gör ofta här hemma
I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno. Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt
Såhär års blir vill jag helst ha varm mat. Då är det här perfekt. enkelt, snabbt och gott. Varma tonfiskmackor , 2 st 2 brödskivor smör 1 burk tonfisk i vatten 1 msk majonnäs 1 msk crème fraiche 1 tsk fransk senap 1 tsk chilisås salt, peppar citronpeppar tomat ost Sätt ugnen på 200°C
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit