RÖSTI MED RÅ POTATIS. KÄSERÖSTI MED KOKT POTATIS OCH OST. 6 stora fasta potatisar, vinterpotatisar. 2 msk olivolja eller annan olja. 1 krm mald vitpeppar eller från kvarn. 6 kokta stora skalade potatisar. 1 dl riven lagrad ost
Denfärdigarårakan ska vara gyllenbrun och alldeles frasig. Mycket tidig morgon i ett restaurangkök. Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga äroemotståndligt
Däremot så kommer Patron och husse göra ett försök på skogsprov i Solberg den kommande helgen. Vimärkte under dentidvi hade honom vad mycket jaktkrut som fanns i honom, och vi förmådde inte ge honom så mycket jakttidsom han förtjänade
Har du inte provsmakat båda sorterna tycker jag att du ska passa på att göra det. Då kan du ju kanske bli nöjd med att få veta att du delar detta med kungligheterna, som förr itiden åt sparris just för att få sinurin väldoftande
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfoliesom du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.