Potatisbullar. 30 januari 2019 @ 10. 04. Potatisbullar är en god och enkel vardagsmat. Är fint att göra av mos som blivit över eller så gör man en laddning mos enkom
Jag tänkte på det här med bakpotatis, eller säger ni bakad potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg. För nu ska jag jag lägga upp den maten vi åt i fredags kväll
Jag älskar bakad potatis men jag har aldrig lagat dubbelbakad potatis förrän nu. Trots min motvilja mot allt extra arbete så testade jag faktiskt att laga till en variant av dubbelbakad potatis häromdagen
bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta). bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta). När det gäller recept till slow cookern/crock potten så finns det ännu inte så mycket på svenska
4 stora bakpotatisaren påse salladslök,hackad, det vita plus lite av det grönaett paket bacon4 dl riven västerbottenosten halv medelstor sötpotatis1 eller 1,5 burk creme fraichesalt,pepparBörja med sötpotatisen. Lägg bakpotatisarna på en plåt eller i en form och sätt in i ugnen i ca 1 timme eller tills potatisarna är mjuka. 4 stora bakpotatisar
8 port1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel120 gram smör2 dl vispgrädde5 dl grekisk yoghurt, rumstempererad2 msk färsk gräslök, hackad plus 1 msk till garnering (valfritt)flingsaltnymalen svartpepparGör så här. 1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.