1. Skiva och salta aubergine. 2. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Se till att olivoljan är riktigt varm och stek auberginen till gyllene på båda sidor
Eftersom jag nu tydligen blivit ciceron till en grupp matlagningsintresserade personer som är nyfikna på det italienska köket måste jag förvandla min känsla till struktur och ordning
Som ni säkert har märk vid det här laget så tycker jag att det är kul att utmana mig själv och mina förutfattade meningar om mat genom att testa olika maträtter med ingredienser och smaker som jag har en negativ inställning till
Smula jäst i en bunke och lös upp med vatten, olivolja, honung och flingsalt. Blanda i mjölet lite i taget tills degen går ihop och släpper från kanterna
Och så kan vi tipsa er om att en lite kryddigare rött vin smakar gott till middagen, själv drack vi ett Italienskt vin vid namn Casa Vinironia Palloncino, som vi hittat på bolaget för endast 69 kronor
Den här peston piggar upp vilken pasta som helst. Jag serverar den t. ex. tillsammans med svampfylld pasta blandad med stekt zucchini och kycklingfilé som jag bryner i stekpannan och eftersteker i ugn