Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Snitta filén längs med (men inte helt igenom) och banka ut den med en köttklubba
Putsa fläskfilén och skär den i 4 lika stora bitar. Stek fläskfilén mitt i ugnen ca 30 minuter. Lägg 1 fläskfilérulle ovanpå varje och strö några oliver runtom. 600 g fläskfilé
Italienska täcket. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor. Fina färger i formenFläskfilé, soltorkade tomater, basilika, mozzarella och sås är på väg in i ugnen
Ställ grytan genast ner den i kallt vatten så att kokningen stannar upp. Annika´s kalla wasabisås. 1 kg svensk fläskfilé, typ 2 stycken. 1 kg svensk fläskfilé, typ 2 stycken Marinad
2 fläskfiléer à ca 450 g. 2 fläskfiléer à ca 450 g Smör till stekning Salt Svartpeppar 2 dl vitt vin 2 dl vatten 5-6 lagerblad 3 msk färsk timjan eller 1/2 msk torkad Ev flytande citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.