Idag var middagsplanen att steka saltsillfileér och göra löksås men då såg jag att det var en tävling på Instagram om en Asiatisk kokbok av Jennie Walldén som jag gärna vill ha så då fick sillen vänta
Asiatisk mat går alltid hem hos oss. Ja, hos 3 av 4 familjemedlemmar i alla fall. Om Ella får välja mat så blir det alltid Thaimat, då helst hämtmat i och för sig
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Men definitivt inte den sista. Jisses vad gott. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Dela kycklingen i tärningar och stek färdig på medelvärme, alternativt använd kycklingrester som blivit över från annan måltid
Den här rätten finns på de flesta Indiska resturanger i Sverige. Den kan variera ganska mycket i både smak och utseende oftast beroende på hur mycket spenat man använder och om man använder tomat i den
Ingredienser Portioner. 4 500 g torskfilé utan skinn 1 äggvita 2 msk finriven ingefära 2 finrivna vitlöksklyftor 1 tsk salt 2 dl panko 3 msk neutral olja till stekning Dippsås 2 dl sweet chilisås 1 msk asiatisk fisksås 1 msk finriven ingefära 1 riven vitlöksklyfta finrivet skal och pressad juice av 1 lime Tillbehör 2 hjärtsallad eller isbergssallad (2 hjärtsallader motsvarar 1/2 isbergssallad) 1 dl majonnäs 2 dl hackade jordnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Panko 20 % rabatt ICA Asia 180 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Thai sweet chilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Torskfilé utan skinn MSC 10 % rabatt ICA Gott Liv 400 g Mer info Ladda kupong