Mosa potatisen med en potatisstöt eller ballongvisp. 1 Skala och skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15 minuter
Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i. Har du ugnen igång kan du sätta in pannan i ugnen med parmesanosten på och steka vidare i 5 minuter. 4 fläskkotletter med eller utan ben
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis ca 600 g tunnskivade fläskkotletter 1 msk smör eller margarin salt och peppar Sås 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 1 msk balsamvinäger 1/2 msk majsstärkelse 1 1/2 dl vatten 2 dl vispgrädde 1/2 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk soja 1/2 påse fryst broccoli (à 425 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g rotselleri 600 g fast potatis 2 vitlöksklyftor 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 rödlökar 1 1/2 dl vatten 1/2 dl strösocker 1/2 tsk salt 2 msk rödvinsvinäger 1 kruka dragon ca 550 g tunnskivad kotlett 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.