4 1/2 purjolök 3 vitlöksklyftor 4 port ris 1 tsk olja ca 480 g fläskfärs 1 msk curry 2 krm malen kardemumma 1 tsk sambal oelek 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 huvudsallad 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Röda linser 25 % rabatt I love eco 400 g Mer info Ladda kupong
Eftersom livs- och därmed matlagningsandarna går på lågvarv just nu bjuder jag på en favorit i repris från pappas repertoar, kinesisk fläskfilégryta med sötsur sås, och den sötsura såsen gör du enkelt själv - inte från någon flaska
Bulgogi betyder eldkött. Slå upp på ett fat och ställ åt sidan. Lägg på ett lock och håll varmt. Receptet är till 2-3 pers. Vi åt upp allt på 2 personer för det är så vansinnigt gott. Koka nudlarna enl anv på förpackningen samtidigt som du steker morot och zucchini ca 3 min. 2-3 pers Vi
Runda wonton- eller gyozaplattor. Runda wonton- eller gyozaplattor. 1250 g fläskfärs. 250 g fläskfärs 20 g torkad shiitake eller annan svamp 1 msk riven ingefära 3 klyftor pressad vitlök 0,33 purjolök 5 blad kinakål Sojasås. Lägg ca 1 tsk av fyllningen mitt på varje degplatta
Har ni några bra tips på mat eller dryck som passar en ond hals. Så nu över till en riktigt god rätt nämligen smörtosk med knaperstekt fläsk och kantarellsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.