Dipp på ostbågar – enkelt recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl ostbågar/ostkrokar
  • 14 dl mjölk
  • 12,5 dl cheddarost 8riven)
  • 12 msk smör
  • 12 msk vetemjölHäll ostkrokarna i en påse och krossa dem.
  • 1 Värm mjölken i en kastrull.
  • 1 Smält smöret i en annan kastrull och vispa ner mjölet, lite i taget. Tillsätt mjölken och sjud tills blandningen tjocknar.
  • 1 Häll i den rivna cheddarosten och låt den smälta.
  • 1 Rör till sist i de krossade ostkrokarna. Klart!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.